It is currently 21 May 2012 03:11

Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Colaborare?
PostPosted: 14 Sep 2011 22:46 
Site Admin

BoozyWooz wrote:
ne unim la toamna, cand trece vara :))

zice boozy pe 7 septembrie, in mijlocul verii :)

am si eu o parere buna despre ideea ta si as face cateva precizari

exista doua motive pentru care eu si multi au jucat crossfire:

pentru a obtine ceva cuantificabil: glorie, skill, zp, puncte, recunostere in clan, in esl, in joc, rank etc

pentru comunitate, prietenie, echipa etc

toate pe fondul unei dorinte de a evada intr-un fel sau altul intr-o alta realitate, de a trai intr-o alta lume, de a uita de problemele vietii reale, sau doar pt fun.

acuma, daca vrei sa faci un clan care sa cuprinda jucatorii vechi inca activi, trebuie sa fi constient ca nu se fac puncte si pe de alta parte trebuie sa joci si cu oameni care nu sunt la fel de buni. o comunitate de 100 oameni nu poate sa cuprinda numai jucatori skillati si atunci aia skillati se supara cand pierd un joc pe beta din cauza altora, poate chiar se cearta si ajung sa plece (din romania multi au plecat dupa astfel de certuri)
deci ca sa fie posibil ce zici tu trebuie ca jucatorii buni din cei 100, sa zicem 30-40 sa fie intelegatori cu ceilalti si sa accepte ideea sa joace si cu cei mai putin skillati
din pacate cei care vor performante esl sau beta cam ies din ecuatie pentru ca ei nu vor dorii niciodata sa fie deranjati de scris pe verde, de oameni care nu ii lasa sa se antreneze etc
si atunci singura varianta viabila mi se pare sa formezi un clan in care sa fie un nucleu de 50-60 jucatori medii care sa nu fie manati de primul motiv de crossfire (cuantificabil: glorie, esl etc) ci sa isi doreasca numai comunitate. pe langa acesti 50-60 activi nucleu sa fie alti 40 din veche garda care sa se perinde pe acolo in perioada cand vor sa mai joace. pentru ca am vazut ca lumea joaca in salturi. joc acum o luna ca am timp apoi nu mai joc, ies din clan si fac loc la altul. si asa ai un clan care are macar 8 ore cate minim 20-30 oameni online si unde poti sa (re)creezi comunitatea de care vorbesti. altfel nu vad ca se poate.

OfflineProfile  
PostPosted: 14 Sep 2011 23:40 

Merci de parere zale...acum recitindu-mi textul imi dau seama ca l-am scris intr-un (rar) moment de entuziasm dar realitatea e ca nici nu am cu cine sa stau de vorba. Cred ca au ramas 3-4 care mai joaca in fiecare clan, restul e pustiu dupa cum cred ca-ti dai seama si de pe forum. De fapt nici eu nu mai joc de multe luni, doar ca, asa cum ai zis si tu, mai imi vine citeodata cheful, mai joc o saptamina, apoi iar o pauza lunga etc.
In mod concret, tot ce am reusit dupa acest lung text a fost sa string pentru 2 zile consecutive un clanroom in Transilvania in care 12-15 din cei 16 insi din room sa fie din clan, deci online in acelasi timp. Dupa cele 2 zile, s-a revenit la normal, adica la doar 2-3 online.
Nici eu si nici altii nu mai avem entuziasmul de alta data si implicit nici puterea de a impinge lucrurile inainte, sintem plictisiti rau.
In CF actual nu se mai poate face nimic dupa parerea mea. In CF EU poate, poate, desi au inceput cu stingul, e de urmarit totusi.
Sincer in clipa asta mai multe sanse dau baietilor care se ocupa de AVA, nici ei nu-s multi care sa joace dar timpul curge in favoarea lor, deja au fuzionat Transilvania cu LEgion, colaboreaza si cu geaba, s-au strins ceva dinozauri acolo :)

OfflineProfile  
PostPosted: 15 Sep 2011 00:23 
Site Admin

puneti + la cf? :)

OfflineProfile  
PostPosted: 15 Sep 2011 08:40 

i-a pus Saidin deja de multe luni :)

OfflineProfile  
PostPosted: 15 Sep 2011 08:55