It is currently 21 May 2012 03:22

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: despre clanul asta
PostPosted: 09 Jan 2012 13:18 

Pai in primul rand ar trebui sa ne organizam un pic. Pentru inceput ar fi bine sa facem o sectiune privata pe forum dedicata acestui subiect la care sa aiba acces doar cei interesati si interesanti. Dupa care ar fi o idee buna sa ne cunoastem un pic mai bine deci sa uploadam niste cv ca sa stim fiecare cam de ce e in stare si in ce domeniu exceleaza.
Eu cateva idei am si cred ca se mai gasesc cativa care sa propuna chestii productive.
Hai sa ne gandim un pic cine e destul de serios, incat sa participe la asa ceva.

OfflineProfile  
PostPosted: 09 Jan 2012 22:48 

agree. sa vedem cine mai e intersat

OfflineProfile  
PostPosted: 10 Jan 2012 21:20 

as fi deacord cu ce spune Lethal.. hai sa incercam ceva

eu nu m-am mai ocupat de clan de mult si imi cer scuze pt asta ( zale daca vrei si cand vrei iti pot da clanul inpoi fara nici o discutie )
a iesit cf eu esl sa multa pe cf eu joc mnai mult acolo din clan romania nu vreau sa ies pt ca aici am copilarit practic aici am facut puncte aici am urcat levele tot aici ne-am bagat si p**a cate o data pe cw :))) si vreu sa raman aici ca atunci cand voi intra sa joc ceva ma gasesc cu voi mai vb mai radem

zale, de ce a picat clanul: 1 lumea nu mai joaca asa mult din cauza trisorilor ( cazul de fata ) 2 e si cf eu si aproape ca injumatateste jucatori 3 decat sa fie in clan copii de 13 14 15 ani care sa fie niste rupti chiar daca joaca bine cf prefer sa il am pe boozy geaba bylly zale knight... in 2 cuvinte old members.

denis la ce ai scris tu acolo PRACTIC FACI PARTE DIN POPORUL CHINEZ... daca nu intelegi ce spun uitate aici la minutul 1:22 http://www.youtube.com/watch?v=LwI_y2AGCX4

OfflineProfile  
PostPosted: 11 Jan 2012 10:01 

spawn g*y noob xD

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jan 2012 20:38 
Site Admin

aseara mi-am dat seama ce trebuie facut:

eu nu vreau clanul, pentru ca intru o data la 3-4 zile, deci nu ma pot ocupa cum trebuie, dar pe de alta parte, spawn cred ca e momentul sa predai stafeta mai departe, mai ales daca nu joci asa mult, sau intri pe esl eu.

clanul asta s-a dat mai departe de fiecare data la omul care s-a crezut ca la momentul x e cea mai buna alegere pentru cresterea/dezvoltarea/mentinerea clanului adica aici clan leaderul a predat stafeta cand a simtit ca nu mai poate face fata.

eu cred ca cel mai bun acum e dante, alegerea asta din partea mea fiind total obiectiva. nu am nici un interes, cu dante am vb de 3 ori mai important, ne mai dam un whisper now and then. mai mult ne-am vazut odata pe cf.eu si nu stia cine sunt si ma acuza de coduri :)

acum partile bune: e un jucator activ, lucru care s-a vazut si pe esl.eu ca a luat numele romania, are bani daca se va pune problema sa sustina in vreun fel clanul, da destul de bine, investeste mult timp in joc.

asa ca, daca sunteti si voi de acord, si mai ales tu, spawn, cred ca e momentul sa se dea stafeta mai departe, si dante ar fi cel mai potrivit

sau daca nu, propuneti pe cineva mai bun, pentru ca eu nu mai sunt in contact direct cu clanul, asa ca poate sunt persoane mai potrivite, pe care nu le stiu....

bafta

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jan 2012 23:36 

sper sa deranjez cat mai putin unele persoane dar nu ma pot abtine: eu propun sa vindem clanul lui bobo :D ,,, facem un ban

revenind la subiect, ideea lui Zale e buna, Dante e un jucator activ, vechi, f cunoscut.... daca ar fi putin mai serios si mai calm ar fi excelent

Sau daca il dau astia afara pe base, sa il chemam la noi, il punem la conducere si treaba va merge ca unsa

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jan 2012 23:39 

Lethale avem sectiune privata... ai acces? daca da, de ce nu incepi tu ca tu ai venit cu ideea? ... momentan sunt cam in ceata cand am citit propunerea ta dar in acelasi timp sunt si dechis la orice (mai putin la pantaloni)

OfflineProfile  
PostPosted: 21 Jan 2012 20:00 

Sincer eu tot la Dante ma gandeam ca el este cel care joaca cel mai mult dintre cei cunoscuti

OfflineProfile  
PostPosted: 28 Jan 2012 00:15 

nu am acces wiwi ca puneam direct acolo un topic nou...

OfflineProfile  
PostPosted: 24 Mar 2012 01:54 
Site Admin

hahaha cand incepeam treadul asta si credeam ca clanul e naspa, era inca foarte bine.

acum, clanul a fost la dante, care nici macar nu a pus un post aici pe forum, gen salut sunt dante sunt noul clan leader, vreau sa fac asta, asta, asta, noile reguli sunt astea, mi-ar placea sa jucam cw, sau sa jucam pe uk south server, sau sa ceva....

dar dante l-a dat repede, nu a zis nici de ce, nici cum a ales noul lider... spre deosebire de spawn care chiar si-a pus niste probleme....

dante l-a pus pe nyrolf. florin e baiat ok, numai ca nu are nici o legatura. clanul are 66 membrii e pe locul 60 e plin de copilasi pe care nu ii ajuta mintea... e super!

acum ca o experienta personala, eu am jucat ceva in onwave, baietii sunt ok, joaca mult cw si eu de asta aveam chef, dau si binisor. Intr-o zi cand eram pe public, vad ca in camera e nyrolf. zic, salut florine, nimic, sal florine, nada. dupa vreo 2 runde ii zic sa se uite la unu smiley care era dzeu la el in echipa. nici un raspuns. ies din camera, dau pe smiley-ul ala era pe negativa. adica ma gandesc, nu imi stia userul, dar daca sunt un roman cu grad de major, macar ii zici salut, poate vine in clan si mai e unu activ... deci altfel spus praf!

pentru toate aceste considerente, rog pe cei care mai sunt in clan, sa il anunte pe floryn sau pe oricine e pe acolo lt sau ceva, ca o sa inchid acest forum ca nu isi mai are rostul. il mai las 2-3 saptamani - am zis sa anunt inainte....

bafta all, cei care merita, stiu cum sa ma gaseasca :)

si ceva asa in amintirea vremurilor bune, ca sa incheiem optimist:

Image

GG all

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours