It is currently 21 May 2012 03:22

Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: despre clanul asta
PostPosted: 27 Dec 2011 16:29 
Site Admin

am cateva chestii de spus.
am reintrat in clan acum vreo cateva saptamani cu gandul sa joc cw ca imi era dor, vroiam sa va si aud pe ts, sa mai rupem niste capete. in general atmosfera e buna si m-am simtit ok, dar stiti ca totdeauna ies in fata mai degraba lucrurile rele decat cele bune.

in primul rand, am inteles ca nu mai este clan de puncte, si ca nu se mai tine cont de rankul in clan list. trebuie insa sa va hotarati ce fel de clan este. este un clan in care joaca numai cei cunoscuti eu stiu 50-60 oameni care mai ies mai intra si care se cunosc si care joaca impreuna caterinca etc. sau e un clan de cw care sa apara macar in primele 100 clanuri dupa clan war points, sau se vrea cel mai apreciat clan de romani, si atunci e important sa fie totusi spre 100 oameni dar atunci trebuie recrutati oameni.

pe mine ma doare rau ca acest clan nu mai are nici o idee, nici o linie, gasesti in el pensionati care joaca o data pe saptamana, gasesti useri noi, care intra aiurea sa joace cw, nu exista o lista de cw clara care sa insemne ca ai o rata de succes la cw care sa te faca sa cresti numarul punctelor de la meciuri. ratia de cw este una rusinoasa:

MATCH POINTS
1930
MATCHES WON
665
MATCHES LOST
265
WIN/LOSE RATIO
2.51

la un moment dat in primele zile cand am intrat, am fost mai activi, ne-am facut o echipa mai buna (knight etc) si ajunsesem la win/loose ratio peste 3.
daca se fac niste reguli se poate ajunge la niste rezultate bune macar la cw. imi aduc aminte cand a fost o competitie de cw pe z8, si am luat locul 2, mai ales datorita organizarii lui wiwi, care a tras de noi sa jucam cw.

am plecat din clan acum, pentru ca am jucat niste partide de cw aiurea in care 1-2 jucatori erau adusi la cw desi nu au nici o treaba cu jucatul in echipa, si nu vreau sa ma enervez. apoi de vreo 3-4 ori am intrat sa joc cw si am anuntat, erau vreo 12-15 oameni online, nici macar 1 nu a zis ca vrea sa joace ( e inadmisibil la un clan mare sa nu ai online macar de o echipa de 3)

clanul acum merge din 2 motive: din inertie si datorita numelui, nu vad nici o urma de organizare, nu vad un lt care sa spuna ceva de probe, de cw, de recrutari, de orice, pe forum nu se intampla nimic si daca nu se intampla se datoreaza si lipsei de initiativa in orice directie (repet nu spun ca ar trebui sa fie clan de rank, dar sa fie un clan de ceva). nu stiu poate sunt eu nebun si nu vad bine lucrurile, mi-ar placea sa fie cineva sa ma contrazica cu argumente si sa arate ca de fapt se intampla lucruri in clan, dar sunt sanse mici sa se intample asta. faceti ceva fratilor, eu deocamdata o sa merg intr-un clan care sa aibe o ratie peste 3, un clan mic de cw, invite only, unde sa nu trag eu de echipa ci sa fim de valori apropiate, pentru ca asta imi doresc acum. voi ce fel de clan vreti sa aveti?

OfflineProfile  
 Post subject: Re: despre clanul asta
PostPosted: 27 Dec 2011 23:08 

e normal zale sa se intample asta, s-a pierdut peste tot interesu pentru Crossfire (ma refer aici la jucatori romani cu experienta )... cei care vin din urma sunt cred majoritatea copii sau mai fragezi la minte, fara maturitatea capacitatea sau dorinta de a crea, schimba sau indrepta o situatie destul de evidenta (situatia deloc roz a clanului)... oricum putem gasi alte 10 motive pentru situatia de acum (inclusiv CF EU), insa un lucru e clar, oameni ca zale, geaba, bili, supa, alita, alin care sa aibe interes pentru comunitate, viziune si care sa impuna respect promovand un anumit tip de comportament... genul asta de oameni, care sa doreasca sa schimbe ceva nu au mai fost inlocuiti de altii... spawn s-a plictisit si el cat a tras pentru clan, echipa de esl etc.

M-am uitat la ratie, nu e rusinoasa, dar nici de renumele creat de clanul nostru... m-am uitat la jucatorii care prind acum echipele de clan war, multi necunoscuti, putini membri vechi (zale, spawn, noways, patrick, dante).. infrangere cu acvila (am mai spus-o) ?! unde sunt vremurile cand luau 2 runde doar pentru ca incercam sa ii luam cu cutitu,lopata, bardita sau cand pierdeam un meci la clan war o data la 3 zile? Am ramas acum cu satisfactiile traite si cred ca e cam de ajuns Zale pentru ca am realizat cam tot ceea ce se poate realiza in jocu asta care ne-a mancat zilele... eu unul am zis pas de vreo 3 luni ca m-am implicat prea mult si am neglijat chestii cu adevarat importante
Legat de decizia ta de a parasi clanul pot sa zic ca esti aiurea la faza asta, eu unul daca as mai juca nu m-as vedea jucand in alt clan....si nu stiu cat de bine sau rau ar fi fost dar daca nu intalneam comunitatea asta virtual, clanul asta de mult ma lasam de joc
Miere si lapte

OfflineProfile  
PostPosted: 02 Jan 2012 22:14 

Scriu de pe contul lui boozy ... sunt dennis

Un singur lucru am de zis....s-a ajuns la toata chestia asta datorita voua celor care comentati acum...voi ati parasit clanul...voi ati intors spatele acestui clan...si acum tupeu sa ziceti ca clanul nu merge bine...ipocriti as putea spune......in rest miere...si u wiwi veziti de CF Europa....

OfflineProfile  
PostPosted: 03 Jan 2012 16:56 

Da asa o fi,am lasat clanul asta,de plictiseala,de hakery,de probleme personale majoritatea dintre noi.
Dar asta nu inseamna ca am lasat clanul de tot,cand lasi ceva altor persoane sa aiba grija de acel lucru te astepti,la intoarcere sa il gasesti in aceiasi stare sau mai bine,nu praf,bataia de joc a tuturora.

Ca sa vezi ce era clanul asta cu astia vechi,cu conducerea lui ZALE uite o poza sa iti aduci aminte:
Image

Sa vad clanul asta macar in primele 10 locuri.
Majoritatea dintre noi am bagat bani grei in jocul asta,Zale cred ca mai ridica o firma cu bani bagati in clan,sit-ul asta este platit de Zale daca nu stiai,sau mai bine zis inca platit de Zale,asa ca inaite sa acuzati uitati-va mai bine in urma CE AU FACUT AIA VECHI PENTRU CLAN,SI SPUNE-MI CE ATI REALIZAT VOI CU ACEST CLAN DE CAND NE-AM RETRAS NOI.

Mai are rost sa zic miere?

OfflineProfile  
PostPosted: 03 Jan 2012 20:08 

nu-mi trebuie poza...eram si eu acolo...si inca sunt

OfflineProfile  
PostPosted: 03 Jan 2012 22:31 

usor nebunaticelor :D , e periculos sa traiesti din aminitiri... denis nu a intors nimeni spatele, poate doar tu cand te-ai aplecat la baieti dupa sapun bagaboanta mica ce esti tu :lol: ... asta e viata, orice lucru frumos are si un final ... parerea mea e ca ar trebui sa fim mandri de ce am realizat (ma repet)

mafiotule nu te-ai saturat de facut l**a la poza aia ?

OfflineProfile  
PostPosted: 06 Jan 2012 22:31 
Site Admin

denis, eu am respectat pe toti cei care au facut puncte si care au ajutat la performantele clanului astuia. de aici insa pana sa ma certi tu pe mine ca am iesit din clan e cale lunga pe care tu ai parcurs-o un pic cam repede :idea:

in primul rand am iesit din clan pentru ca nu mai faceam puncte si pe vremea cand am iesit eu era un clan de puncte (inca)
apoi vara asta am fost plecat la mare, dupa cum, daca ai urmarit forumul trebuia sa sti
deci plecarea mea a fost tocmai o dovada de sustinere a clanului, sa nu ocup 2 locuri (aveam 2 useri zale si db) degeaba cand nu fac puncte

pe de alta parte eu nu am criticat clanul ca nu mai e rank 1, 2 , 3 sau asa, desi din raspunsul tau pare ca asta ai inteles. eu, daca mai citesti o data ce am scris (si nu ar fi rau pentru ca se pare ca nu ai inteles) am zis doar ca mi-ar placea sa vad o initiativa in orice directie. nu clan de rank, e ok, dar sa fie clan de ceva, de orice, de pensionari care se intalnesc frenetic pe aceeasi camera, de meciuri cw, de copii retarzi care chiulesc de la mate, de batrani bulangii, de femei nesatisfacute, de tarfe virgine, dar nu vad nimic, nici o initiativa, nici o urma de reguli, nici o urma de spirit.

am bagat bani multi e adevarat rapid, imi place mult poza pe care ai postat-o, tocmai de aia nu imi pare rau ca am bagat bani, si mi-ar placea sa regasesc un pic din emulatia vremurilor acelei poze, undeva, pe forum, pe ts, in joc, oriunde, dar din pacate nu mai e nimic, decat o mare l**a data la pliktiseala, pe care tu denis o aperi. de cine? de mine? lol

locul 20 clan rank, locul peste 100 cw, locul 1000 ratie, locul 10000 civilizatie. mai suntem in primele 10 locuri la ceva? poate la tupeu ca sigur la altceva nu (nici macar la basket ;) )

OfflineProfile  
PostPosted: 08 Jan 2012 21:26 

eu m-am cam retras rau de tot si nici kef sa reincep n-am. nu-mi mai place jocul. stau pe forum de placere sa mai discut cu voi insa am si eu regrete pt clanul nostru. poate s-o gasi cineva care sa resusciteze clanul.

zale clan de tarfe virgine suntem deja asa ca nu-i pe lista de to do or to be :)

OfflineProfile  
PostPosted: 09 Jan 2012 01:09 

Salutare,
Citeam si eu forumul pentru ca imi face placere sa mai vad ce opinii au unii dintre oamenii cu care intr-o perioada mi-am pierdut destul de mult timp, ca de altfel si ei cu mine.
Am ajuns la postul lui Zale si la raspunsurile voastre si am realizat ceva din ce spune el, un lucru despre care nici el nu cred ca isi da seama. Am observat frustrarea (nu o luati in sensul negativ al cuvantului) unui om care a investit timp si bani in acest clan, timp si bani de care nu in mult timp se va alege praful.
Incercand sa duc rationamentul pana la capat m-am gandit la ce plusuri pot fi contorizate pentru fiecare din noi din existanta acestui clan si am realizat ca cel putin din punctul meu de vedere ar fi urmatoarele :
1. DISTRACTIE
2. APARTENENTA LA UN GRUP CARE TE FACE SA TE SIMTI SPECIAL
3. RESPECTUL UNOR OAMENI CARE TE APRECIAZA PENTRU CEVA
4. PASIUNEA PENTRU UN JOC IN CARE POSEZI NISTE SKILURI SI ITI SUNT APRECIATE
5. NU IN ULTIMUL RAND PERFORMANTA COLECTIVA LA CARE SE POATE AJUNGE INTR-UN SISTEM CONCURENTIAL CAND CELE DE MAI SUS SE INDEPLINESC (LOCUL 1 IN LUME PENTRU CEVA)
Eu cred ca cei care "traiesc in trecut" si aici sunt sigur ca sunt vreo 20 printre care si tu wiwi si mai ales tu zale regreta in primul rand felul in care ne simteam in acesta comunitate care ne dadea un scop. Scopul era pueril si ludic, era sa fim primii in Crossfire. Ca orice joc si Crossfire s-a epuizat din n motive, in primul rand pentru ca am ajuns la un nivel si plictiseala si-a spus cuvantul.
Ce am avut de castigat si ce putem sa pierdem?? Este in primul rand o comunitatea, cunostem niste oameni, cam ce caracter au, cat de inteligenti, oameni in general care agreaza spiritul de echipa si care au fiecare skiluri individuale si mai ales care se situeaza pe tot teritoriul Romaniei (Bucuresti, Constanta, Sibiu, Pitesti, Craiova, Iasi , Deva, Brasov, Bacau, Roman, Cluj, etc) ba unii si prin tari straine Spania, Italia, Germania.
Cam asta a fost rationamentul meu, am mai adaugat si perioada de criza prin care trecem si am realizat ca noi am putea sa facem ceva impreuna de care sa nu ne mai plictisim.... Sa facem bani!!! poate cine stie impreuna o sa fim foarte buni si la asta :))) Vorbesc foarte serios si astept cu nerabdare replyurile vostre la acesta tema....

OfflineProfile  
PostPosted: 09 Jan 2012 12:27 

hai sa facem bani. cum?

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 35 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours