It is currently 22 May 2012 15:24

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Legat de clan war
PostPosted: 19 Jul 2010 01:04 

Deci sincer nu inteleg ce vati agitat toti atata !!! eu doar am zis ca wee a vor putin mai mult , nu am spus ca nu am gresit ca nu am facut prefire scari dar Scumpul Meu G.A.Y. Wee :)) si partener pe viata , aveam si in spate pe unu trebuia sa il las pala sa ma omoare ca sa fac prefire la tine ?:)) plm ma fratilor sincer toti vorbiti mult la CW sa va zic ceva ? nu trebuie decat sa spuneti unde ati murit tactica care o vom avea runda care urmeaza si ... cam atat plm unu vine si zice sus altu jos altu spate altu e pe mid altu e la B altu zice ca e A ce plm sa inteleaga omu din asta ? Eu nu am nimica cu wee ba chiar imi place ca vorbeste e o persoana care inveseleste TS`ul dar plm sunt momente cnd ai nevoie de putina liniste . Eu unu prefer sa joc cu wee si cu o echipa simpla CW sa fie 4fun nu sa stau crispat ca aoleu pierd trebuie sa dau ce e mai bun din mine plm BA !! nu primesc nici un premiu daca castig 100 de meciuri la CW intro zi deci ...

Ps: Eu il iubesc pe Wee :)) (acuma serios e un super baiat si mam inteles super bine cu el de cand am venit in clan , si nu am sa ma cert cu el ca vorbeste prea mult pe ts .. doar iam atras atentia atata tot :P :)

oc... e mai usor sa cauti scuze ca au wall , nu-i asa Ray ?? i-ai acuzat de wall pe unii din Sorry acu' vreo 2 zile si ieri am maturat cu ei de 2 ori, ei avand cam acelasi line up... azi l-ai acuzat pe unu din Legion ca avea wall si acu 2 seri i-am batut in 2 meciuri din 3 ...

Man sa intri pe mess sa-ti dua replay sa vezi ca cacanaru ala avea wall care am zis eu ca are sa-ti mai zic ceva dupa ce o sati iti dau replay sa stai sa te uiti pe el sa vezi cum sta in baza si decat dupa ce te pui pe pozitie o ia si el pe lateral cu tine sau spate si vine si te omoara o sa veiz si u pe replay despre ce vorbesc a si ce ? Daca e din legio nu poate avea wall ? te inseli man

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jul 2010 01:25 

Weewwee wrote:
@Mda as putea continua cu lista de faze de c***t facute pe public si de la care ti-o iei de la un adversar mai atent pe clan war ... MULTI ZIC CA AM ROTITE LIPSA SAU STRICATE LA CAP, CA SUNT UN NEBUN, AU DREPTATE DAR CEL PUTIN GANDESC UN JOC SI NU MERG CU OCHELARII DE CAL PUSI, DE PARCA AS FI UN LABAR DISPERAT IN FATA PRIMEI GOGOSI IVITE

Eu tot nu inteleg ce imi reprosezi... fi mai concret. Nu-mi amintesc sa te fi deranjat vreodata pe CW, dar daca ma inseala memoria, imi cer scuze.

Inca imi mentin parerea: cheama la CW oamenii cu care sti ca te intelegi, nu e foarte greu.

Ai citit ce am scris eu? Ti-am dat dreptate, printre altele:

"Cred ca un CW tactic, organizat si cu jucatori relaxati se castiga fara nici o problema, indiferent de adversar."

Desi repet ce au spus baietii inainte, singurul lucru pe care as putea sa ti-l reprosez, tie si inca catorva jucatori este ca vb mai mult decat este necesar pe CW, asta fiind si motivul pentru care nu joc pe beta cu oricine. Joc mult (numai) 'la sunet' si TS-ul este oricum un hadicap din start pentru mine, insa in momentul in care este 'aglomerat' de reprosuri, acuze, smiorcaieli... etc parca nici nu mai pot tine mana pe mouse. Vorbesc de CW unde TS-ul este obligatoriu, pe public eu aleg daca stau sau nu pe TS...

Sunt relativ nou in joc, recunosc ca am mult de invatat din toate punctele de vedere, insa refuz sa admit ca as fi 'varza' . Eu joc in general cu 'schimbul de dimineata' , se stiu ei care... Cand am jucat in echipa intotdeauna ne-am inteles de minune si adversarii n-au avut nici o sansa, nu din cauza ca as juca eu bine insa pentru ca ne intelem, A-ul e A, B-ul e B, wait-ul e wait...samd. Cel putin asta e perceptia mea.

Inca ceva important: multi uita ca jocul, in esenta, este destinat celor care au nevoie de relaxare si distractie...entertainment. In aceste conditii, da-mi voie te rog sa joc pe public cum imi place, asa cu faze de c**at, cu armura, cu SL, cu prashtia si facaletzu, cu orice ma 'distreaza', atat timp cat nu fac clanul de rusine in nici un fel. Sunt mult prea stresat de viata cotidiana si undeva trebuie sa ma descarc asa cum cred eu de cuviinta.

Evident, la CW lucrurile se schimba pentru ca intervine responsabilitatea fata de clan.

In rest, ii copiez si eu pe baieti: MIERE

ReY wrote:
Ps: Eu il iubesc pe Wee. :)) (acuma serios e un super baiat...

Subscriu

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jul 2010 09:52 

weewee tu nu stii ce inseamna rush , asta tiam spus de ce pe ts, tu cauti intotdeuna sa ei pe cineva din spate sau din camp , plm asa esti tu nu avem ce face , asa este stilul tau de jok inteleg , dar nu uita o chestie ca tu nu stii sa taci atunci cind trebu sau cind iti zice cineva pe ts , si daca nu iti comvine ceva nu ma mai chema la jok si evitama pe ts pe mine ca o sa ne sfadim ,dar tare nu vreau ca mai enervat eri la cw era culmea dar mam tinut in miini si cum tiau spus si altii fati echipa ta si dute si rupe toata beta , mi se rupe ..........

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jul 2010 12:29 

@MDA, scz mosule m-am exprimat eu gresit, doar prima parte din ce ai selectat e pentru tine si vorbeam in general la faza cu ti-o iei de la un adversar mai slab ... prima parte era raspuns la afirmatia ta ca primul post de-al meu din acest topic cel mai lung citit de tine si vorbeam in general, cu tine nu am jucat mult deci nu-mi permit sa imi dau cu parerea...

Fratilor gresesc cand reactionez atat de nebun si nu am rabdare dar si atitudinea de genul "nu-ti convine, fa-ti echipa cu altii" e tipic romaneasca, cand in mod normal un "ia sa vad daca prostul ala, lasandu-i crizele de-o parte are dreptate sau nu" ar fi mai indicat....
Oricum eu nu am nimic personal cu nimeni, vreau sa vad o schimbare in jocul unora si mai multa gandire pe clan war desi majoritatea nu dau nici o importanta celor zise de mine.. Miere

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jul 2010 12:41 

uiui cum ti`am zis si pe ts: CALM MOSU` ca asa se face treaba ;) :D

My First Crossfire Movie -> http://www.youtube.com/watch?v=EFV--Fsbrqc
My Second Crossfire Movie -> http://www.youtube.com/watch?v=WlvJX6fn32U
Image

OfflineProfile  
PostPosted: 19 Jul 2010 12:46 

Deci topic closed a fost un mesaj de la mine pentru pipi nu sa va luati toti de el

OfflineProfile  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours