It is currently 22 May 2012 15:31

Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: o noua regula?
PostPosted: 05 Sep 2010 20:49 

dupa cum poate stiti sun multi care fie nu inteleg, fie nu vor sa inteleaga, fie sunt prea batuti in cap ca sa inteleaga un lucru, si anume: atunci cand unul sau mai multi membrii ai clanului fac o misiune si au nevoie de WIN, se gasesc sa intre impotriva. mie mi s-a intamplat de foarte multe ori chestia asta dar sunt genul de om care nu se enerveaza din lucrurile marunte. dar nu le pot cere si celorlalti sa fie ca mine. stiu foarte multi jucatori deranjati de aceasta atitudine, incluzandu-l aici si pe pool (care tocmai a parasit clanul, si care printre alte suparari inteleg ca s-a confrutat cu aceasta situatie). pur si simplu nu-i inteleg, se comporta de parca au ceva de demostrat atunci cand nu e cazul
din acest motiv propun urmatoarea regula:

cand vine vorba de MISIUNILE IN CARE ESTE NEVOIE DE WINURI, si NU de meciuri jucate, sa fie interzis intratul IMPOTRIVA unuia sau mai multor membrii ai clanului. vrei sa faci misiunea? intreb daca este loci, ceri sa se faca loc sa intri in echipa care trebuie si astepti pana se face...dar NU intri impotriva

cine va incalca aceasta regula sa primeasca un avertisment, sa paraseasca roomul respectiv sau echipa adversa. daca nu se conformeaza KICK din clan, indiferent de nume. bineinteles cu print screen si tot ce e nevoie, daca nu este nici un lt prezent.
daca veti fi de acord cred ca ar fi bine ca de la anuntarea ei sa se lase o perioada de vreo 3 zile sa stie lumea despre ce e vorba dupa care sa se treaca la masuri
ce parere aveti?

PS: stiu ca era specificat pe undeva ca e de evitat jocul impotriva altor membrii din clan, cu exceptia jocurilor de clan, dar acum mi se pare ceva diferit si o lipsa de respect fata de ceilalti

OfflineProfile  
 Post subject: Re: o noua regula?
PostPosted: 05 Sep 2010 20:53 

scuze de dublu post.
daca voi considerati ca este nevoie puteti muta postul meu fie la "old members" fie sa-l vada toata lumea

OfflineProfile  
PostPosted: 05 Sep 2010 20:58 
wtf
pool a iesit din clan ma :cry: ?
supo sti bine ca eu de mult zic asta,dar degeaba pt ca tot asa o sa fie.
pe mine nu m-a luat nimeni in seama cand am zis lucrul asta

PostPosted: 05 Sep 2010 21:01 

pt ca pana acum totul a fost la stadiul de suparari si incercari de convingere... daca se trece la fapte si cu cateva exemple date si facute publice vor sti macar de frica

OfflineProfile  
PostPosted: 05 Sep 2010 21:27 
supo si cand o sa treci la fapte o sa fie faza ca de ce i-ati dar kik lu x sau lu y?
eu nu ma mai bag in chestiile astea pt ca de obicei ajung tot la nimic.
noi suntem aici pt a lua decizii,dar cand le luam nu sunt bune pt unii.
din partea mea eu renunt la lt,las pe altcineva in locul meu.
ca se pare ca unele decizii,da cand am fost facut lt au fost cateva reprosuri,nu sunt bune.
si plus ca la noi in clan pe buna dreptate ca nu-ss respectati locotenentii deloc.

PostPosted: 05 Sep 2010 23:03 
Site Admin

e foarte buna ideea.
si eu am o problema chiar si cu cei care vin aiurea dupa tine.
la mine mai ales vine lumea sa ma ia si se baga in cealalata echipa.
ca daca tot esti cu liderul in camera, daca il iei o data, inseamna ca esti tare, nu? urasc butonul de play together

nu sunt respectati lt pt ca nu stiti sa va faceti respectati. ia sa dati vreo 2-3 avertismente, si pe unu care tot intra impotriva sa ii dati kik din clan, sa vezi atunci respect.

OfflineProfile  
PostPosted: 06 Sep 2010 05:45 
Regula asta trebuia bagata de cand au inceput MISIUNILE. Eu unul de fiecare data cand cineva a avut nevoie de ajutor pt misiune, l-am ajutat cu cea mai mare placere si daca am intrat contra lui am lasat sa castige! Ps: Andu, u iti faci foarte bine datoria de Lt, asa ca lasa faza ca lasi pe altcineva! Eu zic sa mutati acest post la Noutati!

PostPosted: 06 Sep 2010 06:28 
zale eu atunci cand am zis chestia asta mi sa spus sa ma calmez si sa numai amenint atat cu kikul pt 3 zile din clan.
eu am aceeasi parere.una e cand jucam impreuna tot clanul,chiar zilele trecute eram o camera plina de romania (16 insi) si jucam for fun sau sa ne umplem de draci :twisted: :mrgreen: , si alta e cand joci linistit pe o camera,pe mine nu prea ma intereseaza ca e misiune sau e joc normal si intra unu ca,aici dau ex cine ai intrat pe unde jucam eu impotriva: gibilan,albert, rey g*y,mafia si mai sunt multi altii.
si cand ii intreb de ce intra impotriva zic , pai ce ba nu am voie sa joc,sau nu era loc in echipa cealalta.
fratilor sunt atatea camere nu e numai una singura unde poti juca.daca vrei sa intri sa joci,jucati cu mine nu am nimic impotriva (cu toate ca imi furati fragurile :mrgreen: ,joke) dar nu intra impotriva mea.

PostPosted: 06 Sep 2010 06:46 

Nu cred ca a existat o singura zi in ultima saptamana sa nu-mi piara cheful de misiune sau de CF pentru ca se trezeste cate un "PRO" sa-mi dovedeasca "skill-ul" in timpul misiunii.

Sunt un om calm, insa de vre-o cateva ori mi-a sarit mustarul... Cand le zic, argumentele acestora variaza de la "nu te-am observat" (cand am dat play-together :)), "iti spun eu unde sunt, dar nu trage cand ma vezi" :| si chiar pana la reprosuri voalate "ce-ti pasa tie ca doar faci 10 pct / zi". Facand o paranteza raspund aici celui din urma: fac 10 pct / zi din respect pentru cei care au adus clanul pana aici si imi mentin parerea: ROMANIA nu este un clan de 2 pct /zi!

Contrar aparentelor, sunt zile in care am foarte mult de lucru si incerc sa fac misiunea si punctele in timp record. Se dovedeste a fi foarte greu cand te 'urmareste' vre-un "PRO cu skill".

Aseara am vazut pe site ca a plecat Pool si nu mi-a venit sa cred. E pacat ca un membru marcant, jucator bun pleaca din clan din cauza celor care nu se pot abtine sa faca valuri. Pool, sper sa revii cat mai repede si sa savuram cu totii locul 1.

OfflineProfile  
PostPosted: 06 Sep 2010 08:17 

Sunt total de acord cu aceasta regula...Mi s-a intamplat si mie sa cer ajutor la unele misuni si hop ma trezesc ca intra impotriva mea..din cate observ sunt 3-4 care fac lucrul asta...s-au enumerat undeva mai sus nu tre sa repet si nici nu-mi place sa dau nume...si zic " bai am cerut ajutor si tu intri impotriva mea?"/ "pai si eu tot la misune sunt..si eu am nevoie tot de win" .. pai plm frate hai in aceiasi echipa nu impotriva.

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 2 hours