It is currently 22 May 2012 15:38

Post new topic Reply to topic  [ 82 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next
Author Message
 Post subject: Despre Clan War
PostPosted: 12 Sep 2010 08:29 

Am niste nelamuriri in ceea ce priveste CW-ul pentru ca, mai nou, facem egal sau chiar luam bataie de la jucatori pe care ar trebui sa-i batem fara prea multe probleme.

Eu joc dimineata in general, rar CW pentru ca nu prea avem cu cine, dar aici nu sunt probleme pentru ca ne cunoastem bine deja si rar luam bataie. Se mai intampla sa mai joc si seara cand CW-urile sunt 'in floare'. Aici apar problemele.

Stiu ca individual majoritatea colegilor din clan joaca bine, insa in momentul in care ajungem sa jucam in echipa e un dezastru total. Unul mai arogant ca celalalt, unul mai 'sef' ca celalalt si uite asa murim toti pe capete, 'rezolvati' de jucatori disciplinati si uniti. Nu spun ca eu sunt perfect pentru ca si eu am lacunele mele, insa sunt disciplinat si intotdeauna tin site / ascult de lider.

Punctual:

1. Cine e liderul, tacticianul? (anunt BL: A,B, wait...etc)

As indrazni sa intreb care sunt criteriile de moment care stabilesc tacticianul? Aseara la CW am facut egal exclusiv pentru ca cel putin jumatate de echipa sunt "PRO" si anuntau site-ul fiecare in parte (1 anunta A, 2 anunta B, 1 vrea wait...samd). Rezultatul a fost un dezastru total si intotdeauna mai ramanea cate unul care trebuia sa-i bata pe toti (GG Mafia).

Cei care ati jucat CW cu mine stiti ca nu-mi place sa fac pe tacticianul pentru ca inca mai am de invatat pana sa controlez o echipa de CW, dar in schimb intotdeauna intreb "cine ne zice ce si cum?" cand suntem la BL si nu numai. Ma astept intotdeauna la un membru marcant cu experienta, nicidecum la pusti noi in clan care se trezesc "PRO" si atotstiutori.

2. Lista membrii CW

Din ce in ce mai des apar membrii care pe langa faptul ca nu au 50 puncte la clan, nu sunt nici scrisi pe lista ce CW. Cand ii intreb spun ba ca "am proba, crede-ma", ba ca "n-am nevoie de proba"... Nu m-ar deranja daca nu ar juca p***t tragand toata echipa dupa ei.

De asemenea sunt jucatori care au proba luata, dar joaca exact ca pe public, de capul lor, fara nici un pic de respect fata de echipa. Stiu ca nu este vina lui Ares pentru ca sunt sigur ca la proba se comporta exemplar, insa odata trecuti de aceasta se culca pe o ureche.

Propunere:

Desi inca nu sunt sigur daca am aceasta autoritate, propun excluderea temporara din lista CW (3 zile, 7 zile) a celor care in mod repetat isi fac de cap pe beta. Avem o responsabilitate fata de clan si nu ar trebui sa luam bataie de la clanuri mici...

Stiu ca nu e usor de tinut 'socoteala', dar daca continuam asa, riscam ne trezim cu vre-un thread pe Z8 plin de screenshot-uri cu ROMANIA facuta pulbere pe CW. Desi jucat de doar de 8 jucatori, un rezultat p***t pe beta are repercursiuni asupra intregului clan. Putini realizeaza ca pe beta reprezinta mai mult ca oricand clanul si au o responsabilitate.

Imi cer scuze pentru post-ul lung.

Daca e nevoie, inchiriez masina si vin sa ne intalnim la hotel in Bucuresti sa discutam :)

Last edited by [___MDA___] on 12 Sep 2010 09:27, edited 1 time in total.

OfflineProfile  
 Post subject: Re: Despre Clan War
PostPosted: 12 Sep 2010 09:22 
buna propunerea ta si subscriu si eu.
inca ceva de adaugat,cei care nu au microfon sau nu pot vorbi numai au ce cauta beta.pt ca aici e vorba de comunicare nu decat sa auzi si atat.se stiu ei aia.

eu nu prea joc beta asa ca nu ma implic atat de mult,dar am vazut si eu de cateva ori ca multi joaca ca pe public.

PostPosted: 12 Sep 2010 10:11 

Da, si comunicarea pe TS e o problema. Am ezitat sa scriu ca sa nu fac un post prea lung mai ales ca e stipulat si in reguli.

OfflineProfile  
PostPosted: 12 Sep 2010 11:33 

intr-o echipa de cw ar trebuii un coordonator de joc , unu care sa stie ce face. Nu toti de capul lor , unu intr-o parte unu in alata parte.

OfflineProfile  
PostPosted: 12 Sep 2010 11:35 

in primul rand nu jucati beta 8v8 sau 7v7. maxim 6.
la inceputul misiunii stabiliti cine da ordine.
jucati cu cei ce-i cunoasteti si stiu sa recunoasca "seful"
nu mai lasati neinitiatii sa joace cw daca nu-s pe lista. cei ce vor sa joace vor fi chemati de cei veki care stiu sa-i puna la punct.
faceti o lista cu cei ce nu joaca team.
mut topic sa fie vizibil de noii intrati.

OfflineProfile  
PostPosted: 12 Sep 2010 14:05 

hai sa stabilim o lista cu capitani de echipe de clan war, fara unul din ei sa nu sa se poate juca clan war... astfel de oameni trebuie sa aiba responsabilitatea jocului echipei, sa dea penalizari in caz ca nu e ascultat si sa il si ajute pe king cu lista de jucatori beta... o lista de maxim 15 oameni e deajuns

OfflineProfile  
PostPosted: 12 Sep 2010 14:16 

ok fa lista ca esti vaca batrana.
hotel bucuresti inchiriaza masini

OfflineProfile  
PostPosted: 12 Sep 2010 15:55 

Weewwee wrote:
hai sa stabilim o lista cu capitani de echipe de clan war, fara unul din ei sa nu sa se poate juca clan war... astfel de oameni trebuie sa aiba responsabilitatea jocului echipei, sa dea penalizari in caz ca nu e ascultat si sa il si ajute pe king cu lista de jucatori beta... o lista de maxim 15 oameni e deajuns

That's my g*y, I'm so proud !!!

Bani pe net, bani gratis, take me G-Ads! :D

OfflineProfile  
PostPosted: 12 Sep 2010 18:07 
Am citit cu atentie acest topic, mai ales ceea ce a post-at MDA. Nu mai comentez nimic ca pe urma iar vb lumea si spune ca "uite-l si pe smarto ce al dracu este". Eu sper ca veti lua deciziile potrivite si sper ca pe viitor sa nu mai joc in echipa cu fel si fel de jucatori de habar n-au sa arunce un flash sau un smoke (ca sa nu mai zic ca nu sunt in stare sa tina un site). Ms pt atentie!

PostPosted: 12 Sep 2010 18:25 

astept si parerea altora inainte de a ma apuca de treaba... nu vreau sa fac ceva si sa nu fie luat in considerare

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 82 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Next

All times are UTC + 2 hours