It is currently 22 May 2012 15:57

Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: bfk.gnoK
PostPosted: 13 Oct 2010 15:56 
am primit replay de la baieti.
li se pare suspect bfk.gnoK.
a mai fost odata in clan si atunci si mie mi sa parut ca are wall.

http://mediaupload.org/download.php?fil ... bkgnok.cfr

Post subject: Re: bfk.gnoK
PostPosted: 13 Oct 2010 17:40 
Jucand si eu harta cu el, bag mana-n foc ca are ceva.....no recoil si wall din cand in cand (il activeaza si-l dezactiveaza). Astept si alte pareri

PostPosted: 14 Oct 2010 07:56 
Io atat va zic: urmariti-l la scorul de 6-3 cum trage cum prin pereti si o urmareste pe Yuki...

Poate ma insel io :lol:

Acadianul

PostPosted: 14 Oct 2010 11:24 
Site Admin

vis-a vis de ce zice acadianul la 6-3 cand trage prin pereti e o iluzie a replay, o sa vedeti ca pe replay nu apare cand te apleci (crouch) sa te uiti la gaura aia. el e aplecat, vede ca pe acolo intra oameni, dar pe replay nu se vede bine. incercati asa, intrati 2 sau mai multi in camera, si salvati replay, facand exact acelasi lucru, bl intra la b si cineva sta acolo si se apleaca la crapatura, o sa vedeti ca pe replay nu se vede (eu asa stiu) - la fel ca atunci cand esti dupa unele cutii tu esti aplecat dar ala care se uita pe tine (dupa ce mor) vad ce se intampla in site (b pe port)

acum sa analizez replay:

la scor 1-1 se duce a pe shift unde nu e nimeni
face swichuri cand ii iese yuki in fata

la scor 3-1 din nou se duce a unde nu e nimeni (toata lumea pleaca b sau mid initial) ajung oameni la a lung, el face swichuri, desi are 2 in dreapta lui.

deja are scor 11-2 si eu nu am vazut nici un semn. acum ma gandesc deja ca cineva care da asa bine sa fie ace si scor 11-2 pe o camera cu romania, ce nevoie ar avea ca din cand in cand sa isi activeze wall? anyway

prima data mi se pare ceva ciudat e la scor 5-2 cand iese direct pe smarto. poate a intuit, nu stiu dar mie aici a fost o faza interpretabila

la 6-3 (si ultima runda la care m-am uitat) el ramane singur cu yuki, ok, la un moment dat are tinta indreptata spre ea, care e la a, poate fi ciudat dar poate sa fie o intamplare. acum sa inteleg ca daca raman singur cu cineva si am pus la un moment dat din intamplare tinta pe el, am hak? dupa care ia tinta si pleaca de acolo. el are bomba cazuta pe mid, la porti spre b.se retrage la fantana, yuki intra si da smoke, el vede smoke si o vede pe yuki trecand spre b. logic ca se duce b, pana ajunge acolo pe b lung, ea planteaza, ii apare scris de bomba deci stie ca e b, si e cu tinta pe la ferestre (si eu as face la fel). moare.

e hak? eu nu cred dar asta e parerea mea. daca sunt 2 lt care cred altceva il dam afara. dar un lt trebuie sa judece si sa plece de la premisa ca nu e vinovat si doar daca e sigur sigur sa il acuze. repet daca cineva da atat de bine in primele runde, cand nu e nimic suspect, de ce si-ar pune wall? nu mi se pare ca joaca mai bine in rundele suspecte decat in primele.

eu cred ca e un meci bun pe care il face, a creeat niste reactii pt ca a jucat bine si are rank mic, il tinem sub observatie. dar un haker trebuie dat afara cand esti sigur ca e hak. eu nu sunt sigur. mai astept pareri.

OfflineProfile  
PostPosted: 14 Oct 2010 11:44 
ZALE el a mai fost odata in clan la noi,si atunci si mie mi sa parut ca are wall dupa cum am spus si m ai sus.

am jucat si eu cu ei ieri si parca prea dadea asa in nesimtire la unele faze.
asteptam si alte pareri,ares , pool , geaba.

PostPosted: 14 Oct 2010 11:49 
Site Admin

ok, numa sa nu dam un jucator bun afara aiurea. daca se hotaraseste ca are, asta e. sa inteleg ca tu votezi sa iasa. deci orice alt vot de lt inseamna decizie.

OfflineProfile  
PostPosted: 14 Oct 2010 11:52 
EU nu votez sa iasa.
dar vreau sa se mai uite si altcineva pe replay si sa zica parerea.

de asta vreau si parerea lui geaba,pool si ares.
poate ma insel eu.

LE.
replayul asta nu este de la mine,a nu se intelege gresit.
l am primit ieri de la baietii care au jucat cu gnok.

cand a fost atunci in clan eu i am zis in fata chestia asta cu wallul si a zis ca nu are,dar mai rau ma deranjat atitudinea lui,avea asa un aer si niste arfe de parca cf ar fi al lui.

PostPosted: 14 Oct 2010 13:27 
Zale,

Ai folosit de trei ori cuvintul intimplare si odata intuitie... si asta nu e analiza pe text !:mrgreen:

Parerea mea este ca si tu esti convins ca are ceva...

Juca cu multi jucatori buni de la noi din clan...

Foloseste foarte rar shift si e prea sigur de reusita.

Tu te astepti sa traga prin pereti de fiecare data ca sa fie hak?

Oricum definitorie va fi urmatoarea intilnire cu el.

Sper sa fie azi.

Respect,

Acadianul

PostPosted: 14 Oct 2010 14:23 

M-am uitat pe replay.................................
1. Eu nu cred ca are wall, se vede ca stie f. bine harta. Intradevar asi fi vrut sa ma uit de mai multe ori la anumite faze, dar ca sa ma uit din nou la replay, chiar nu vreau. Dar per total eu nu cred ca are wall.
2. Cat despre aim, silent aim stiti foarte bine (dupa cum altfel am mai si zis) pe replay nu se vede aceste coduri. In schimb asi putea spune ca e destul de suspect in momentul in care trage.......nu prea rateaza, cam toate gloantele sunt pe om........dar ca si in cazul lui itech atat timp cat nu exista o dovada concreta(si nu stiu daca va exista vreo data), omul este curat.

OfflineProfile  
PostPosted: 14 Oct 2010 17:45 

il sustin pe zale. aceleasi chestiii in general. cereti Print din joc cand e viu. asa se vede no recoil insa numai daca trage in timpul ala parca.
la itech puteti sa va uitati la eq-urile din esl si sa terminati cu el. puteti gasi dovada sau nu dar macar stim sa nu mai acuzam.
BTW eu cu greu o sa zic ca cineva are wall cu toate ca gibilan m-a dezamagit rau. nu-mi place sa acuz aiurea si prefer sa analizez atent inainte sa acuz. (in afara fazelor cu dobitoci care te urmaresc prin pereti.)
ar fi mult mai usor daca nataraii de la z8 ne-ar da la replay: radarul, textele scrise si team radio. poate careva scrie "a" si ala fuge acolo fara nicio logica sau vede pe radar ca acolo a murit careva.

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours