It is currently 22 May 2012 16:12

Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Romania-Simple Bobs
PostPosted: 25 Nov 2010 23:36 

Am castigat 22-12 ;dar din pacate a uitat alex helmetul on si astia cred ca vor face protest. Am tot incercat sa-i conving ca nu a fost un scor strans pt a initia acest protest, o singura faza au sesizat ei HS cu 87dmg; au motivat ca si noi am fi facut la fel; ce sa mai asta e! A uitat doar nu ii vom taia capul! E baiat bun si nu putem sa-l criticam pt asta! probabil ca a avut si emotii ! Si eu era sa uit d cacatul asta de helmet pt ca e castigat la misiuni!

OfflineProfile  
 Post subject: Re: Romania-Simple Bobs
PostPosted: 26 Nov 2010 01:15 

gg.... alex baga 200 de flotari in degete pentru asta

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 07:47 

Eu o sa ajung deseara acasa pe la vreo 8. Daca se va uita cineva pe aici sa il roage pe Alex sa faca printscreen cu bagurile lui sa se vada aca are doar helmet; daca e castigat pt ca a facut a 15misiune sa faca si acolo un print. Nu stiu exact cum functioneaza acest sistem de a face p***t...dar daca ni se va permite un drept de replica eu zic ca putem argumenta intr-o mare masura ca acel helmet nu a influentat decisiv rezultatul. In cazul in care protestul are care rezultat direct anularea victoriei si penalizare...asta e! Dar tu alex sa ai astea pregatite!
AAA si inca ceva daca ai putea sa te uiti atent pe replay sa vezi de cate ori ai luat dmg si helmetul era 100; pe EQ sunt cateva faze in care helmetul e degeaba tu iei demage in corp---totusi cred k at knd e HS e HS dar balariile astea de mari jucatori se oftica acum!

Bafta!

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 13:45 

am facut print screen la storage da eu am castigat helmetu la badge nu la misiuni nam cum sa fac print la asta

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 14:15 

m-am uitat doar pe primu replay ca doar acolo am vazut ca au zis ca mi-au dat cap si n-am murit si m-a avantajat acolo cand mi-a dat 87 dmg si inca o data pe mid atat dar atunci nu eram ultimu din echipa.(cum a fost la B cand mia dat el 5 capuri etc..) eram toti in viata eu zic maxim ar fi putut castiga inca 2 runde nimic mai mult

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 19:15 

situatia nu e chiar favorabila pentru voi, daca nu ma insel regulile spun ca:
in eventualitatea in care este folosit echipament interzis ( armura lu peshte) se pierde fiecare runda in care este folosit. cel putin asa e in wogl, si probabil ca astia de la esl au copiat si ei chestia asta. ma surprinde un pic ca in 30-40 de runde n-ai observat ca ai acolo in dreptul AP: 100, unde de obicei e 0. a patit si stoix asa ceva acum un an tot in esl, si si-a dat seama dupa primele 2 3 runde, stiu c-a resetat calculatoru :D si a intrat iar apoi.

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 20:31 

Salut Edy! Ai dreptate intr-un fel dar stii care e problema noi nu suntem obisnuiti cu armuri pt ca nu dam bani sa cumparam helmet sau pt piept...nu te gandesti la acest aspect. Si eu am castigat helmetul in weekend ...dar mi-am dat seama ca am fost automat echipat cu ea abia luni.
Asta e acum ce sa mai ...noi sa fim sanatosi iar Alex sa o tina tot asa pt ca a jucat super bine aseara...are sanse sa-l ajunga pe Scanner,zic eu! :D
Daca ,prin absurd. ni se va da ocazia la replica sa avem cateva argumente solide ...sa nu fim totusi patetici!

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 21:14 

GG. App, ce castigati participand in Esl?

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 21:47 

GG
amarule shut up.
dupa regulile lor primim 2 pct penalizare sau se sterge meciul. sa vedem ce aleg adminii. un scor la care sincer nu ma asteptam. o victorie stransa speram dar nici kiar asa. se pare ca impailer si alex au jucat super. bine ca i-am kemat si n-am ramas eu sa joc. mai bine o victorie stearsa decat o pierdere rusinoasa :))

OfflineProfile  
PostPosted: 26 Nov 2010 21:58 

:lol: ce ai facut Geaba, ai jucat farmville? :lol:

OfflineProfile  
Post new topic Reply to topic  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours